Tartalomhoz

Gyógyvíz spray

Természetes gyógyír atópiás dermatitiszre

 • Gyulladásos és fertőző bőrbetegségekre
 • Szilikon olaj, parabén és paraffin olaj mentes
 • Hidratál

4.157 Ft / db

darabtól 2 db csak 3.513 Ft / db

 • raktáron
 • Cikkszám: AQU-0001, tartalom: 125ml
 • * 3.326 Ft / 100ml, ÁFA-val, plusz szállítás
 • EAN: 9120041570117

Tartalom: 125 ml

+-

AquaMedica gyógyvíz *

 • Ingyenes kiszállítás: Magyarország 8.000 Ft -tól

  • Rendelések 8.000 Ft tőlingyenes kiszállítás.
  • Szállítási költség -től Termékérték:
 • 30 nap visszaküldési jog!

  30 nap visszaküldési jog!

  Garantáljuk Önnek a gyors és gördülékeny lebonyolítást.

 • Előre utalás

  A következő fizetési lehetőségek állnak rendeklezésre:

  • Előre utalás
  • Hitelkártya (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club)
  • Paypal
Aquamedica Gyógyvíz spray - 125 ml
Aquamedica Gyógyvíz spray - 125 ml

2 vásárlása esetén 1.288 Ft -ot spórolhat!

2 db 8.314 Ft helyett csak 7.026 Ft.

Az atópiás dermatitisz gyakorisága az elmúlt években jelentősen növekedett. Jelenleg a gyermekek kb. 10-20% -a és a felnőttek kb. 15-25%-a szenved valamilyen bőrbetegségben. Az atópiás dermatitisz ma már nagy hatékonysággal gyógyítható, kortizon nélkül .

Az Ön atópiás dermatitisz elleni ápolója elég hatékony?

Ha Ön vagy szerettei atópiás dermatitiszben szenvednek, akkor tudja, hogy ez a fájdalmas betegség sok esetben megnehezítheti a különböző élethelyzeteket. Sőt még az önbizalmat is befolyásolhatja, ha ez az arcon, a kezeken vagy más látható részen található.

Nem elégedett a termékkel, amit az atópiás dermatitiszre használ? Akkor a következő témakörök ismerősek lehetnek Önnek!

 • Az aktuális krémei kellemetlenek és nagyon lassan szívódnak fel-  alkalmazása egyszerűen kényelmetlen?
 • Aggódik a mesterséges összetevők és vegyi anyagok mellékhatási miatt? Nem lenne egy natúr termék jobb választás?
 • Számos alkalommal ment orvoshoz és különbző termékeket kipróbált, amelyek nem használtak? 

Az Aquamedica egy természetes alternatívát kínál Önnek!

Az értékes gyógyvíz egy igazi tiszta és természetes termék Ausztriából,  a stájerországi Öblarnból, amely igen alacsony pH –értékkel (3 ), rendkívül magas-szulfát-tartalommal 3112 mg/l , valamint  különleges jellemzőkkel rendelkezik. A gyógyforrást már évtizedekkel ezelőtt látogatták azok az emberek, akik atópiás dermatitiszben vagy más bőrbetegségben szenvednek- néhány évvel ezelőtt újra felfedezték és az atópiás dermatiszre egy egész termékcsaládot fejlesztettek ki.

Termékeink szilikon olaj, parabén és paraffin olaj mentesek- az egész család számára biztonságos felhasználást biztosítanak. Alkalmas csecsemőknek, gyermekeknek, terhes nőknek vagy szoptatós anyáknak is.

Gyorssegély és hosszú távú hatás

A nedvesség kulcsfontosságú mindenkinél, aki atópiás dermatitiszben szenved- termékeink gyorsan felszívódnak, ezáltal gyorsan enyhíteni tudják a viszketést és az irritációt. A grazi Orvosi Egyetem Bőrgyógyászati és Venereológiai klinikai tanulmányai igazolják, hogy hosszútávú alkalmazása pozitív hatással van az atópiás dermatitiszben szenvedők esetében.

 A kezelés után, ha az megszárad a kezelt bőrfelületet, érdemes az AquaMedica Akut krémmel bekenni. A krém alkalmas száraz, bőrpírtől érintett bőrfelületek és hámló „pikkelyes” bőr hatékony ápolására. Ez az intenzív bőrápolás növeli a bőr nedvesség- és zsírtartalmát, ápolja és óvja a bőrt, valamint növeli annak ellenállóképességét.

A két termék szettben is megvásárolható.

Az elégedettség garantált! Rizikó nélküli tesztelés!

Annyira magabiztosak vagyunk termékeink esetében, hogy egy feltétel nélküli 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk Önnek. Sok ügyfelünk rendkívül elégedett termékeinkkel és nagy sikereket értek el. Azonban minden ember másként reagál! Ha tehát termékeink hatékonyságával nem elégedett, csak küldje vissza nekünk a megbontott csomagot és az első vásárlás alkalmával mi visszafizetjük Önnek az összeget!

Alkalmazás:
Használat előtt mindig alaposan rázza fel a palackot. A kezelni kívánt bőrfelületet javasolt naponta  2- 5 alkalommal  kezelni (besprayzni), majd hagyni, hogy beszívódjon, illetve kifejthesse hatását. A kezelés minimum 2-6 hétig tartson.

Az első napokban még nem tapasztalható látható változás. A felhasználók beszámolója alapján először a második hét után figyelhető meg. Ez folyamatos alkalmazással normalizálódik.


Összetevők: Aqua, Carbon Dioxide

Összetevő komplex:
Die Inhaltsstoffe gemäß "Großer Heilwasser Analyse der Universität Graz (Institut für Chemie) vom 20.06.2006" in mg/kg sind: 3112,4 mg Sulfat, 486,7 mg Magnesium, 254,7 mg Eisen(III), 178,4 mg Eisen(II), 26,5 mg Mangan, 25,6 mg Zink, 13,4 mg Silizium, 12,4 mg Calcium, 10,1 mg Natrium, 7,6 mg Bor, 7,2 mg Aluminium, 6,6 mg Chlorid, 4,7 mg Kalium, 1,9 mg Strontium, 1,4 mg Ammonium, 1,2 mg Nitrat, 0,5 mg Fluorid, 0,2 mg zweiteriger Schwefel, 0,1 mg Hydrogencarbonat, 0,1 mg Phosphat, 0,1 mg Barium, <0,1mg Bromid, <0,05 mg Nitrit.

A víz magas vastartalma miatt barnás színezetű lehet. Ne hagyja a gyógyvizet* a mosdókagylóban, ruhákban, textíliákban, szerelvényekben megszáradni, mert foltot hagyhat!
Ha az AquaMedica gyógyvíz* bizonyos összetevőire különösen érzékeny, kérjük tartózkodjon a termék alkalmazásától.
Figyelem! Nyomás alatt lévő tartály: hevítve kigyulladhat. Hőtől, forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól, vagy egyéb gyújtóanyagtól elzárva tartandó. Ne dohányozzon mellette. Ne szúrja ki vagy égesse el használat után. Óvja a közvetlen napfénytől. Ne tegye ki 50 ° C-nál magasabb hőmérsékletnek.

Információk: 2014 szeptember

*Az AquaMedica gyógyforrás délkeletre fekszik a stájerországi Öblarnban (Ausztria). A forrást a GZ regionális kormány döntései alapján: FA8A-88.42-1/2007-4 a 14.03.2007 és GZ: FA8A-95.19.3/2010-9 hivatalosan gyógyforrásnak ismerték el (2010.03-12.) A legmodernebb kritériumok alapján történő nagy gyógyvíz elemzés elismerést és kiváló eredményt hozott. Az elemzést a Karl-Franzens Egyetem, Graz 2006/06/20 végezte, Jelentés Univ. Dr. Mascher és Univ. Prof. Dr. Marth az Institute of Hygiene, Microbiology and Environmental Medicine, Medical University of Graz és egyéb ellenőrzési jogosultsággal rendelkező állami szervek. Orvosi-balneológiai neve: "magnézium-vas-szulfát forrás", korábban "Thaddäusquelle".

** A grazi Orvosi Egyetem Bőrgyógyászati és Venereológiai klinikai tanulmányai által , tanulmány száma 19-172 ex 07/08, továbbá különböző bőrgyógyászati megfigyelések alapján.


Márka: Aquamedica
Aquamedica Gyógyvíz spray - 125 ml

37 vásárlói értékelés 29 terméktapasztalat eddig:

(4,3 az 5 csillagból.)

A termék értékelése

5
(25)
4
(2)
3
(8)
2
(0)
1
(2)
 • Áttekintés magyar (0)
 • Áttekintés német (19)
 • Áttekintés olasz (9)
 • Áttekintés francia (1)